Очередной лихач из России арестован на 6 дней (0)
Если вам нравятся наши публикации, поддержите нас! Поставьте:
Автор фотографии: Põhja prefektuur

Сегодня 25 января суд определил меру наказания туристу из России превысившему скорость на шоссе Таллинн – Нарва в виде ареста на 6 дней.

Россиянин на автомобиле Mercedez-Benz двигался по шоссе со скоростью 158 км/ч. Кроме того суд лишил водителя права на управление автомобиля на территории Эстонии на шесть месяцев.
Данное нарушение скоростного режима произошло в четверг утром в Харьюмаа на 33-м километре шоссе Таллинн – Нарва. Радар измерения скорости показал, что скорость автомобиля была 158 км/ч, передает пресс-служба Департамента полиции и погранохраны.

Tallinna-Narva maantee kiirusületaja

Eile hommikupoolikul rahustasid politseinikud Tallinna-Narva maanteel liiklust, kui neist tuhises mööda sõiduauto Mercedez-Benz. Politseinike mõõteseade näitas, et auto kiirus oli koguni 158 km/h. Autoroolis oli 36-aastane Venemaa kodanik, kes põhjendas seadusrikkumist üsna kummaliselt – väidetavalt oli auto laskuval teel ise hoogu kogunud. On ilmselge, et talvisel maanteel ei ole sellise kiirusega sõitmine kuidagi õigustatav ja rumal tegu oli ülimalt ohtlik nii autojuhile endale kui teistele liiklejatele. Pidasime mehe kinni ja viisime ta täna kohtuniku ette. Tulemus on see, et välismaalt pärit mees peab arestimajas kuus päeva oma teo üle järele mõtlema. Samuti võttis kohus temalt Eestis autojuhtimise õiguse pooleks aastaks.

Posted by Põhja prefektuur on Reede, 25. jaanuar 2019

Полицейские задержали водителя. За рулем машины оказался 36-летний гражданин РФ, который в качестве оправдания указал причину в том, что машина сама начала ехать быстрее, так как дорога пошла на спуск.

  • : Город
  • : http://www.gorod.ee/
  • : Põhja prefektuur

Post Author: admin